CERCUL PEDAGOGIC LIMBA ENGLEZA

Cercul pedagogic al profesorilor
de Limba Engleză

Ori de câte ori se organizează Cercuri pedagogice, particip cu interes deoarece de fiecare dată au loc activităţi interesante, plăcute şi interactive, din care fiecare dascăl are de învăţat.
Vineri, 13 decembrie 2013, am participat la Cercul pedagogic al profesorilor de Limba Engleză, desfăşurat la Şcoala ‘Alexandru Ioan Cuza’, Baia Mare. Acolo, d-na prof. Conţiu Cornelia de la Şcoala “Dr. Teodor Mihali” Boiu Mare a susţinut diverse activităţi care au fost foarte bine gândite, astfel încât fiecare dascăl poate să le implementeze cu uşurinţă în propria activitatea didactică. Tema prezentata- Active Learning- Types of activities for very young students a reusit sa capteze atentia auditoriului si sa primeasca laudele d-nei prof. Monika Bandi, director adjunct a Sc.’Alexandru Ioan Cuza’.
Pentru diversitate si in perfect acord cu spiritul Sarbatorilor de Craciun, Asociatia Autism bm a primit in dar numerosi magneti pentru frigider, confectionati de colegii prezenti in cadrul activitatii finale, cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii de la centru, iar mai apoi, d-soara Cherebet Oana din Boiu Mare, eleva la Palatul Copiilor din Baia Mare ne-a incantat cu un frumos si emotionant colind.
Centrul de Excelenta in Promovarea Creativitatii Romanesti Baia Mare- Portile Nordului- a fost reprezentat de d-na profesoara Virginia Paraschiv si dl doctor Mihai Ganea, cei care le-au prezentat colegilor posibilitatile multiple de promovare a tinerelor talente, o adevarata surpriza primita cu mult interes si curiozitate.
Pentru reuşita activităţilor, documentarea vasta si creativitatea dovedita, d-na profesoară Conţiu Cornelia a fost felicitată şi apreciată de către toţi colegii.

Prof. Andreica Andrea-Parasca
Şcoala Gimnazială Bicaz

(155)